Menu

 

 

In de  Grote kerk of Jacobijner kerk  te Leeuwarden wordt  op zaterdag 29 september een brocante fair georganiseerd.  Dit jaar is Leeuwarden de Culturele hoofdstad van Europa en naast de organisatie van de brocante landelijke markten in Drachten willen we ook graag deze brocante fair  blijvend op de kaart zetten. Deze eerste editie in het  oudste monument van de Friese hoofdstad heeft een rijke historie en is direct verbonden met ons vorstenhuis. Er is een diversiteit aan brocanteurs van stoer, landelijk, industrieel, boudoir, chique of antiek. De brocante vondsten komen vaak uit Frankrijk en Engeland en in de prachtige ambiance van de kerk  komt dit in de  kramen extra mooi tot hun recht.

De fair is op loopafstand  te bereiken via de parkeergarages Hoeksterend en De Oldenhove  maar grote of zware aankopen kunnen wel worden afgehaald bij de kerk.

We heten ieder alvast van harte welkom op:

Zaterdag 29 september  van 10.00 -17.00 Entree € 5,- ( contant te betalen ) Honden zijn niet toegestaan.

Adres : Bredeplaats 4 8911 EP Leeuwarden

Facebook: Brocante fair Leeuwarden

 

* Voor  informatie over reizen met het openbaar vervoer raden wij u aan de website te raadplegen www.9292ov.nl of telefonisch contact op te nemen met 0900 - 9292.

© 2015 - 2018 Brocante landelijke markt Drachten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel